Nga AAK Vijne Akuza Shume Te Renda Mbi Albin Kurtin Per Premtimet Qe Dha Ai Nuk Lane Gje Pa I Thene

admin 0

Nga AAK Vijne Akuza Shume Te Renda Mbi Albin Kurtin Per Premtimet Qe Dha Ai !! Nuk Lane Gje Pa I Thene…

Depu tetja e Aleances per Ardhme.rine e Kosoves, Time Kadrijaj, i ka thene krye ministrit Kurti se po tenton ta binde edhe ve.ten se plani qeverises eshte i mire. Ne seancen e sotme te Kuven.dit te Kosoves, ajo tha se plani qeve.rises eshte buqete deshirash dhe i pa realizueshem.
Krye minister nje keshille per ty. Te lutem mos vra.po shume se po merr ne thu e saka tohesh. Qaq shume po na e ela.boron programin qeveritar sa qe po tenton me e bind edhe ve.ten qe eshte i mire. Krejt e dime se pro.grami yt qeveritar eshte nje buqete deshi rash dhe i pa realizueshem, tha ajo.
Deputetja e AAKse e ka aku.zuar Kurtin edhe per ngarkim dhe shkar kim te bordeve.eshte nje fjale e urte popu.llore dita e mire shihet ne nadje. Ju ne emer te ç kapjes se shte.tit ju po e kapni shtetin.

E kemi pare kete prak.tike edhe ne qeverine Kurti I, qe keni shkar.kuar borde keni ngar.kuar borde dhe keni proklamuar se do te beni borde profe sionale dhe keni bere borde politike. I keni rrejte edhe nder kombetaret, ka thene Kadrijaj. Nder te tje.ra Kadrijaj i ka kerkuar qe te realizoje edhe zo.timet e tij gjate fushates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *