Nga e varf.er u bë milionere per nje nate, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke..

admin 0

Nga e varf.er u bë milionere per nje nate, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke..

Disa kohë më parë 26-vjeçarja amerikane Jeanemarie Almulla ishte e pas.tre.hë, kurse tani ajo jeton në luks të shfr.enuar falë burrave të mëdhenj në moshë me të cilët ajo kryen ma.rrë dh.ënie in.t im.e në këmbim të dhuratave të shtrenjta dhe parave.
Deri më tani 26-vjeçarja ka marrë dhurata në vlerën e më shumë se 500 000 dollarëve. Midis këtyre dhuratave përfshihen diamantë, ora Rolex, çanta të shtrenjta dhe pushime në vende përrallore.
Burrat me të cilët ajo fle dhe i japin dhurata ajo i quan “babushat”. Ajo i njeh ata “on.line” dhe ka filluar ta bëjë këtë gjë që në vitin 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *