Nga Kroacia vjen lajmi i madh për Kosovën ! Do të vijnë ndihma të shumta për ushtrinë e Kosovës

admin 0

Nga Kroacia vjen lajmi i madh për Kosovën ! Do të vijnë ndihma të shumta për ushtrinë e Kosovës

Miku i mire ne dite te vesh tire, thote fjala e popullit. Ne, ushtrine e Serbise e kemi tek dera, duke mprehur dhembet e duke u f orcuar çdo dite. Por, Kroacia ka vendosur qe te mos na le ne lloç, duke ndihmuar transformimin e FSKse ne ushtri te vertete.
Kete lajm e ka dhene vet Qeveria e Kroacise
Nder kohe, kjo nuk i ka pelqyer as.pak Aleksander Vuçiqit. Ai ka komentuar dekla.raten e Ministrit te Mbrojtjes se Kroacise per ndih.men e shtetit kroat per FSK-ne per transformimin drejt ushtris duke thene se Kroacia nuk eshte me e fuqi.shme se Serbia. Sa i perket ndertimit te bazes se FSKne ne Mitrovice, presi denti serb tha se nuk do te luajne me z jarr.
Vuçiq ka thene se duhet te vazh.dohet me investime ne ushtrine serbe sepse eshte garan.tuesi kryesor per paqen dhe mbrojtjen ndaj ndonje ag resioni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *