Ngjarja e rëndë në Elbasan, identifikohet personi që humbi jetën (Emri)..

admin 0

Ngjarja e rëndë në Elbasan, identifikohet personi që humbi jetën (Emri)..

BalkanWeb zbulon ident.itetin e vi kt im ës së atentatit në Elbasan. Everes Çaka është vik tima i ate ntatit, teksa trupi i tij ndodhet në makinë.
Mësohet se e plagosur ka mbetur dhe bashkëshortja e tij, Silvana Çaka pasi udhëtonin në të njëjtën makinë, teksa kjo e fundit është transportuar në spital për mjekim.Disa minuta më parë një atentat ndodhi në Elbasan ku deri më tani ka një të vrarë dhe një të plagosur, teksa autorët janë larguar nga vendngjarja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *