Nikoliç: Nëse serbët në Kosovë nuk jan te sigurt, ne do të dërgojmë ushtrinë ti ruajn ata

admin 0

Nikoliç: Nëse serbët në Kosovë nuk jan te sigurt, ne do të dërgojmë ushtrinë ti ruajn ata

Tomislav Nikoliç ka thënë se “Serbia është e gatshme për të dërguar forcat e armatosura serbe në Kosovë, nëse rrezikohet popullata serbe atje”.
“Nëse nuk ndihen te sigurt serbët ne kosov, po”, tha Nikolic në pyetjen nëse Serbia është e gatshme të dërgojë ushtrinë e saj në Kosovë
Nikoliç pas takimit të Këshillit të Sigurisë Kombëtare të Ushtrisë së Serbisë, ka thënë se Serbia nuk dëshiron zhurma por si shtet dhe në bazë të Kushtetutës e ka detyrim për të mbrojtur qytetarët e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *