Nje afgane qe mberriti ne Shqiperi, nuk po i pelqen ku ka ardhur ajo thote se deshiron nje vend evropian

admin 0

Nje afgane qe mberriti ne Shqiperi, nuk po i pelqen ku ka ardhur ajo thote se deshiron nje vend evropian

“Dëshiron të qëndrosh në Shqipëri?”, studentja af ga,ne: Jo, dua vend evropian.Qytet Studenti është populluar me 154 shtetas af ga,në, të cilët mbërritën në vendin tonë mëngjesin e të shtunës.Një studen,te e mjekësisë nga Ka buIi ka dhënë së fundmi një intervistë për “Euronews”, ku është shprehur se nuk dë,shiron të qëndrojë gjatë në Shqipëri.“Jo, nuk dua të qëndroj këtu gjatë sepse daja im është në Angli dhe qëllimi im është të iki në një vend eu,ropian”, ka thënë vajza.Kujtojmë se kryeministri Edi Rama ka deklaruar se af,ga nëve do t’iu sigurohet mbrojtja për një vit. JA VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *