Një e nga një: Gazetari shqiptar ia përmend të “zezat” Ramës – ja çka i kujton për Kosovën

admin 0

Një e nga një: Gazetari shqiptar ia përmend të “zezat” Ramës – ja çka i kujton për Kosovën

Gazetari shqiptar Çim Peka, ka thënë se as gjyqi i Sali Berishës dhe as heshtja e kreut demokrat Lulzim Basha, nuk do ta shpëtojnë kryeministrin Edi Rama.
Peka ia ka numëruar të gjitha të “zezat” Ramës, duke thënë se sulmet e ambasadorëve po ia shtojnë përkrahjen opozitës.

Gazetari ia ka përmendur Ramës edhe tentimin për ndarjen e Kosovës,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *