Një hiѕtori e veçantë daѕhurie! 23-vjeçari lidhet me 60-vjeçaren: Jemi të lumtur!

admin 0

Një hiѕtori e veçantë daѕhurie! 23-vjeçari lidhet me 60-vjeçaren: Jemi të lumtur!

Kur vjen puna te “çështjet e zemrës”, del në pah edhe pafuqia e njeriut për të “kontrolluar” veten. E njëjta gjë mesa duket i ka ndodhur edhe një 23-vjeçari nga SHBA, i cili është dashuruar me një grua 37 vite më të madhe se vetja. Mirëpo njerëzit nuk e kanë pritur mirë këtë lidhje të tyre dhe janë treguar skeptikë dhe paragjykues. 23 vjeçari ndan shpesh herë momente me partneren e tij 60-vjeçare në TikTok ku ka rreth 416,000 ndjekës.
Ata thonë se ndihen mirë me njëri-tjetrin, paçka se njerëzit e kanë vënë në dyshim lidhjen e tyre dhe mendojnë se 23-vjeçari është lidhur me Cheryl për shkak të pasurisë së saj. Ata shprehen nëpër komente se Cheryl duket më shumë si gjyshja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *