Njihuni me pronarin shqiptar ne SHBA , pronar i 500 Lamborghinëve (Foto)

admin 0

Njihuni me pronarin shqiptar ne SHBA , pronar i 500 Lamborghinëve (Foto)

Shqiptarët në Florida janë me autoritet. Një nga ta është edhe kosovar, Bujar Mahmuti i njohur në Amerikë si Benny.
Biznesmeni nga Ferizaji është pronar i tri disa restoranteve dhe garazheve të veturave në Florida.
Kompania e tij nga më të famshmet në Florida, “Tampa” numëron më shumë se 500 Lamborghini-Masseratti ndërsa është edhe pronar i “West Palm Peach”.
Ai është shok me shqiptarin tjetër në Florida, Fatmir Fabio Dikenën, personin që bëri shqiponjën me VIP nga sporti e showbizi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *