Njohesi I Çeshtjeve Protokollare Tregon Se Cilat Ishin Gabimet E Kurtit Gjate Takimit Me Macronin

admin 0

Njohesi I Çeshtjeve Protokollare Tregon Se Cilat Ishin Gabimet E Kurtit Gjate Takimit Me Macronin

Njohë si i çështjeve pro.tokollare, Tomorr Avdia, është shprehur se gjatë vizitës që kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e pati në Pallatin Elysee në Francë ai bëri disa gabime protokollare ku njëra prej tyre ishte se kreu i qe.verisë kosovare e pati të vendosur një maskë ndërsa nikoqiri i tij, presidenti francez, Emmanuel Mac.ron nuk e pati një të tillë.
utje thotë se një tjetër gabim pro.tokollar ishte edhe renditja e Kurtit në krahun e kundërt, në krahun e majtë që është një gabim.
“Gjatë konferencës për media ku krye ministri i Kosovës bëri një tjetër gabim kur letrën e fjalimit të tij e ka në xhep ndërsa ajo letër duhet të jetë në një dosje. Por, për.veç kësaj pas mbarimit të fjalimit, problemi tjetër ishte se gjatë podiumit të dytë në Elysee ku ai pothuajse vraponte para presidentit francez, Emmanuel Macron dhe ky i fundit e nda.lon për ta bërë një fotografi rasti”, është shprehur Avdia në InfoMagazine të Klan Kosovës.

Si shkelje të tretë, Avdia e sheh pos.timin që Kurti ia bëri dhuratës së marrë nga Macron e të cilën e ka postuar mbra.psht.
“Shkelja e tre.të ishte ajo e postimit që është bërë, por që këtë nuk e ka bë.rë direkt kryeministri por stafi i tij duke mos e analizuar mirë edhe veprimet që i bënë ky staf për faktin se kjo është një prej dekoratave më të mëdha dhe postimi është i gabuar du.ke u parë aty për faktin se është vendosur me kokë poshte dhe kjo përbënë një shkelje të rë.ndë.
Por, Avdia këto gabime i sheh si anësore por se sipas tij edhe Kurti edhe Osmani kanë pa.sur menaxhim të dobët protokollar dhe se kjo duhet rre.gulluar.
“Këto veprime duhet rregulluar por kjo nuk rregullohet me vep.rime ad-hoc dhe njerëz të cilët shkojnë nëpër ato kabinete si militantë, por me profesionist të cilët e bë.jnë këtë punë dhe që duhet të jenë pranë këtyre drejtuesve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *