Nuk Kam Per Ta Harruar Kurre, Rrefehet Alketa Vejsiu : Kur Kam Qene 14-15 Vjece, Tani I Top-It Me Tha Qe …

admin 0

Nuk Kam Per Ta Harruar Kurre, Rrefehet Alketa Vejsiu : Kur Kam Qene 14-15 Vjece, Tani I Top-It Me Tha Qe …

Alketa Vejsiu ishte e thirrur në emisionin ‘Ilva Now’.Ajo ndër të tjerat foli dhe për fillimet e saj duke u shprehur se kur ajo ishte 14-15 vjeç Dritan Hoxha themeluesi i Top Channel i ka dhënë një këshillë që ndikoi në karrierën e saj.
“Mbaj mend kam qenë 14-15 vjeçe kur më tha Tani i Top-it që në ekran duhet të vendosësh një mur mes teje dhe publikut, duhet që njerëzit mos të dinë vuajtjet dhe pro. blemet.
Duhet vetëm t’i argëtosh dhe të jesh vetëm pozitive dhe t’u japësh më të mirën.
Në fund të ditës publikut nuk i duhet sa vuajmë ne,të siguroj që kam lu. ftërat e mia.Njerëzit nuk duan të dinë sa shumë jemi lodhur ne.
Ka shumë sfida të heshtura për të cilat kam vendosur mos të flas, kam zgjedhur këtë profil.
Disa më akuzojnë dhe më kritikojnë a thua se është mëkat se jam entuziaste.
Kam zgjedhur që në ekran të jem pozitive dhe të shoh anën e mirë dhe të bukur të gjërave, sepse kjo është puna ime” është shprehur Alketa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *