Nuk Përmbahet Bleona Qerreti, Tregon Emrin E Politikanit Që E “Çmend”: E Dua!

admin 0

Nuk Përmbahet Bleona Qerreti, Tregon Emrin E Politikanit Që E “Çmend”: E Dua!

Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që e “çmend”: E dua!Këngëtarja u shpreh se është zyrtarisht në dashuri me Gre nell dhe se ai është një “rockstar”./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet
“E dua, jam zy rtarisht në dashuri me të. Është një ro ckstar, është një fat i gjithë shqiptarëve. Jam vajzë me fat që e kam takuar. E adhuroj.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *