Nuk Pritej Kjo! Robert Ndrenikën E Sh An Djali I Mikut Të Tij: O Zot Çfarë Çudirash Ndodhin Në Këtë Botë

admin 0

Nuk Pritej Kjo! Robert Ndrenikën E Sh An Djali I Mikut Të Tij: O Zot Çfarë Çudirash Ndodhin Në Këtë Botë

Aktori i mirënjohur Robert Ndrenika, i cili ishte zëri i spotit të fushatës elektorale të Partisë Socialiste për zgjedhjet e 25 prillit, ka reaguar në përgjigje të krit ik ave dhe komenteve ne gati ve që mori nga personazhe të ndryshëm.
“O Zot cfarë cudirash ndodhin në këtë botë!!! Djali i shokut Ali Manaj më sh an se paskam bërë një spot për fushatën elektorale. Nuk jam kun dër por vetëm se…më sh an nga Londra!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *