Nusja shtatzënë ndërron jetë pak minuta para se të shkonte në altar: U shtri me fustan të bardhë dhe vello, vetëm Zoti e di dhimbjen e dhëndërit!

admin 0

Nusja shtatzënë ndërron jetë pak minuta para se të shkonte në altar: U shtri me fustan të bardhë dhe vello, vetëm Zoti e di dhimbjen e dhëndërit!

Një nuse shtatzënë ka vd ek ur pak minuta përpara se të arrinte në altar, duke e lënë bashkëshortin të ve, vetëm me fëmijën e tyre të porsalindur që u soll në jetë me u r gje nc ë, me pr erj e ce za rian e.
Jessica Guedes, 30 vjeçe, nga Brazili ishte gjashtë muajshe shtatzënë dhe plotësisht e shëndetshme teksa nisi të ndihej k eq rrugës për në altarin ku do t’i thoshte po burrit që donte në një kishë në Sao Paolo.

Fillimisht të afërmit menduan se mos kishte pr o bl em me a n k t hin, por e reja humbi ndjenjat sapo u nis drejt altarit dhe u shpall kli nik isht e vd ek ur. Mjekët mundën të mbanin në jetë foshnjën të sjellë në jetë përmes lindjes ce z ari an e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *