Nxehen ‘Zhutat’: Këngëtari thyen sharkinë duke kënduar “Jemi ushtarë të Hashim Thaçit”

admin 0

Nxehen ‘Zhutat’: Këngëtari thyen sharkinë duke kënduar “Jemi ushtarë të Hashim Thaçit”

Grupi i këngëve folklorike “Zhutat” njihen për performancat e tyre spektakolare dhe kësaj radhe kanë dhuruar një të tillë.
Gjatë një ahengu të organizuar diku, “Zhutat” kanë kënduar këngë edhe për ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi.
Kjo këngë duket t’i ketë emocionuar fort “Zhutat”, pasi këngëtari kryesor i tyre ka thyer edhe sharkinë duke e g*ditur e duke kënduar “Jemi ushtarë të Hashim Thaçit.
Nëse e shikoni me kujdes, shihet se sharkia e këngëtarit është e ngjitur me ngjitës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *