Nxjerrin GJOKSlN për , nëna 92-vjeçare vlonjate cmend rrjetin me keshillat për vajzat e reja

admin 0

“Nxjerrin GJOKSlN për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate cmend rrjetin me keshillat për vajzat e reja

“Nxjerrin gj.oksin për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate cmend rrjetin me keshillat për vajzat e reja.Sade Aliçka është një banore e fshatit Dukat të Vlorës.
Sot është 92 vjeçe, por nënë Sade tregon për “Ora Verore” me gazetaren Albana Caushaj, se fati i saj i martesës është vendosur që kur ka qenë në djep, sipas traditave të zonës asokohe.
Nëse Sadja u përshtat shpejt me kameran dhe tregoi detaje nga jeta e saj për Rtv ORA, madje tha se çfarë nuk pëlqen tek vajzat e sotme, sidomos fakti që ekspozojnë gjo ksin
Ndiqni videon e plotë për më tepër!
“>VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *