“O Zot Më Merr”, 78-Vjeçari I Јер Fund Jetëѕ Duke U Нe.Dhur Nga Dritarja E Baneѕës

admin 0


“O Zot Më Merr”, 78-Vjeçari I Јер Fund Jetëѕ Duke U Нe.Dhur Nga Dritarja E Baneѕës

Një ngj arje e rëndë ka ndodhur së fundmi në Përmet ku një 78 vjeçar i ka dhënë fun/d je/tës duke u he .dhur nga kati i katërt i pallatit ku ai jetonte. ” ngja rja e rëndë ka ndodhur në lagjen “Partizani” të qytetit të Përmetit, ku 78-vjeçari Xhelil Muço është h.e dhur nga dritarja e apartamentit të tij duke vënë një jastëk të bardhë në pr. agun e dritares.

Sipas dës/hmitarëve ok.ularë, 78 vjeçari Xhelil Muco para se të kr ye.nte ak/tin, ka vendosur një jastëk tek parmaku i dritares, ka thirrur “O Zot më merr” dhe menjëherë është hedhur. Po.licia dhe autoa.mbualnca shkuan menjëherë në vendin e ngj ,arjes duke e transportuar në gjendje të rë/ndë të moshuarin, por fatk/eqësisht pas disa minutash Muço ka nd ër.ruar je.të në spi.tal si pasojë e plag ëve të rë nda që ka marrë në kokë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *