O Zot Sa Shumë Dhimbje Në Familjen Shqiptare! Detajet, Si Humbën Jetën Në Shtëpinë E Fqinjit Dy Prej Trinjakëve-MOS KALO Pa Thene Ngush3llime

admin 0

O Zot Sa Shumë Dhimbje Në Familjen Shqiptare! Detajet, Si Humbën Jetën Në Shtëpinë E Fqinjit Dy Prej Trinjakëve-MOS KALO Pa Thene Ngush3llime

Një ngjarje e rëndë është shënuar ditët e fundit në Gjermani, ku një familje shqiptare ka përjetuar humbjen e dy vogëlushëve.
Ngjarja ka ndodhur në Greven të Gjermanisë, ku mediat vendase raportojnë se dy prej trinjakëve të familjes, vetëm 2 vjeç janë mb .ytur në një rezervuar me ujë, pranë shtëpisë së fqinjit .
Fëmijët ishin duke luajtur në shtëpi dhe më pas kanë dalë nga banesa për të shkuar në rezervuarin e fqinjit, pasi ai aty mbante peshq dekorativ dhe ata kërkonin t’i shihnin. Mirëpo, kjo ka rezultuar fata le për dy vogëlushët.
Kur dy fëmijët janë larguar, binjakja e tretë ka nisur të qajë. E motra e madhe ka shkuar për ta qetësuar dhe në momentin kur ka parë që nuk kanë qenë në shtëpi dy binjakët ka nisur ti kërkojë.

Ndërkohë al armi është ngritur nga fqinja, e cila i ka parë në rezervuar. Zërin e saj e ka dëgjuar vajza e familjes dhe ka vrapuar drejt rezervuarit
Menjëherë i ka nxjerrë jashtë fëmijët të cilët janë dërguar me urgje ncë me helikopter në spital, por nuk kanë arritur dot të shpëtojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *