“O Zot, shpresat tek ty” Shikoni çfarë lotësh derdh ky baba për të birin që operohet në zemër

admin 0

“O Zot, shpresat tek ty” Shikoni çfarë lotësh derdh ky baba për të birin që operohet në zemër

Nensi është veçse 17 vjeç, por një aksident automobilistik bëri që një pjesë e aortës së tij të çahej. Ai po udhëtonte nga fshati Shirgjan i Elbasanit me disa shokë, e jeta iu rrezikua. U shtrua në spital, ndërsa shpresat për jetën e tij shuheshin.
Familja e Nensit nuk kishte mundësi të paguantë ndërhyrjen për të shpëtuar djalin. Por shqiptarët nuk e lanë vetëm 17 vjeçarin. Paratë për adoleshentin u mblodhën në kohë rekord dhe i riu hyri në operim.
Nensi e kreu ndërhyrjen ndërsa sot emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët” sjell për herë të parë pamjet prekëse, teksa prindërit e Nensit presin me padurim një përgjigje… a do t’ja dalë djali?
E në pritje e sipër, babai i Nensit, derdh lot dëshpërimi për të birin. Zotit i lutet, që i biri të dalë me sukses nga ndërhyrja në pjesën e çarë të aortës.
“O Zot, o Zot… shpresat tek ty, Ti përpara, unë prapa”
Pritjes i vjen fundi. Mjeku i afrohet prindërve dhe i thotë se gjithçka përfundoi me sukses. Nensi është mirë dhe nuk do të ketë më asnjë problem.
VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *