O Zot! Të Dy Babë E Bir Ishin Mjekë, Por K.O.R.O.N.A.V.I.R.U.S.I U Mori Jetën

admin 0

O Zot! Të Dy Babë E Bir Ishin Mjekë, Por K.O.R.O.N.A.V.I.R.U.S.I U Mori Jetën

Carlos Franciso Vallejo, i cili ishte 57-vjeç, mendohet se ishte infektuar nga një prej pacientëve të tij. Më pas ai ka in.f.e.k.tuar dhe pesë anëtarët e familje, mes tyre dhe të atin, Jorge Vallejo.
57-vjeçari punonte në linjat e frontit me deri në 76 pacientë dhe kujdesej për të moshuarit që ishin në tre azile pl.eqsh. Ai punonte si shef pavijoni në këtë spital.

Babë e bir ishin shtr.uar në sp.ital që me datë 27 Qershor dhe fatkeqësisht nuk e kanë fituar dot betejën me Ko.r.o.n.a.v.i.r.u.s.i.n., duke lënë një bo.s.h.l.l.ë.k të madh në jetën e familjarëve dhe jo vetëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *