Ola nga Peja, jam e divorcuar nga burri kerkoj nje te fort qe…

admin 0

Ola nga Peja, jam e divorcuar nga burri kerkoj nje te fort qe…

Dhe, ashtu ndodhi, sepse që në muajin e parë të punës në lokalin tonë blinte vazhdimisht një djalosh me emrin Art, e që e njihte mirë shefi im..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *