“P la s” g.rushti në Tv Klan: Ja çfarë NDODHl në emisionin e Ar dit Gje breas dhe En i Co banit (VIDEO)

admin 0

\

Plas g.rushti në Tv Klan: Ja çfarë NDODHl në emisionin e Ardit Gjebreas dhe Eni Cobanit (VIDEO)
Tek e E Diela Shqiptare ka marrë pjesë Lumturia dhe Kaso të cilët janë kunetër dhe kanë ardhur të zgjidhin një çështje mjaft de likate.
Lumturia ka 5 motra dhe një vëlla. Vëllai dhe një nga motrat e saj vu aj në nga shëndeti mendor.
Motra është shtruar në sp italin psi kiat rik të Vlorës, ndërkohë Ardiani është vu ajt ës i dë nim it në bu rg un e Za harisë në Krujë.

Lumturia nuk është e qetë për këtë fakt dhe sot në se ancë kishte thirrur motrën e saj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *