Paguma ni pushim un vi bashk me ti ska lidhje ku dhe sa vjet i ki me mjafton vetem te me qosh dikun..!!!

admin 0

Paguma ni pushim un vi bashk me ti ska lidhje ku dhe sa vjet i ki me mjafton vetem te me qosh dikun..!!!

Kush ka prej jush me ma pagu nje pushim per ne deti se jam shum merak ne uj edhe ather jam e gatshme me at shka ma pagun pushimin bashk me ta me shku ta dini se keni mu knaq bashk me mu edhe kurr ket tmir sjau harroj edhe mu edhe vetes i bani mir, mos harro kush don le te m,e merr ketu posht ne lidhje dhe folim apo shifmu ju si te doni dhe e lem kohen se kur shkojm bashk…Vazhd0 lidhjen po deshe ti duke kaluar në vid.deon më P0shtë janshenimet dhe informatat me nr tel..??p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *