Pamje Të Tur/Pshme, Pushuesit Në Velipojë Bëjnë Plazh Laku.Riq Mes Fëmijësh E Familjarësh

admin 0

Pamje Të Tur/Pshme, Pushuesit Në Velipojë Bëjnë Plazh Laku.Riq Mes Fëmijësh E Familjarësh

Disa pushues në plazhin e Velipojës kanë zgjedhur që këto ditë të nxehta vere ti kalojnë duke u rrezitur nu do. Në disa foto të publikuara nga JOQ ALBANIA, shihen disa pushues në zonën e Rriollit, të cilët ishin n udo edhe pse plazhi ishte plot me fëmijë dhe familjarë.
Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë që pushuesit zhv ishen në plazhet shqiptare dhe ankesat për këtë fenomen në plazhe publike janë të shumta e të vazhdueshme.
Por ende nuk kemi asnjë reagim apo masë ndëshkimore të marrë nga ana e policisë për këta qytetarë e pushues që zgjedhin të bëjnë plazh nu do në vende publike, ku prania e fëmijëve dhe familjarëve është e madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *