Pas 20 vjetëve martesë, çifti nga Kosova bekohet me fëmijë! (VIDEO)

admin 0

Pas 20 vjetëve martesë, çifti nga Kosova bekohet me fëmijë! (VIDEO)

Priti plot 20 vjet që të shijojë një moment si ky.Sofije Janoves dhe bashkëshortit të saj, Arsimit, u buzëqeshi fati duke i bekuar me një fëmijë, i cili sot është 14 vjeç.
Dikur, një moment si ky ishte vetëm një ëndërr. 57-vjeçja e gëzon sot epitetin e nënës, pas shumë përpjekjeve. Derisa ishte në fazën e terapive, ajo dhe bashkëshorti ishin përballur me sfida.
Zonjës Sofije i kishte v dekur nëna, ndërsa bashkëshortit të saj, babai. Marrja e t erapive jashtë vendit, ia pamundësoi atyre të jenë të pranishëm në v arrimet e prindërve.
“>VIDEO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *