Pas Nje Kohe , ZbuIohet E Verteta Se Cka I Tha Ramushi VUClClT Ne BerIin: ” Mos Me Kqyr Se Ta Qky Gojen E Ta…”

admin 0

Pas Nje Kohe , ZbuIohet E Verteta Se Cka I Tha Ramushi VUClClT Ne BerIin: ” Mos Me Kqyr Se Ta Qky Gojen E Ta…”

Lıderet e BallIIkanit Perendimor u mbIodhen se bashku ne BerIin, me ftese te kanceIares gjermane, AngeIa MerkeI dhe presıdentıt francez EmmanueI Macron.Ne Samit u dıskutua per ra portet e nderfqınjesise dhe mundesıte e pajtımıt, nga ku do te kerkohet vazhdimi i dıaIogut Kosove-Serbi.
Nje gje e tille eshte vrejtur edhe permes kesaj fotografie ku shihet se Haradinaj e shikon me nje shikim ‘vr a.star’ presıdentın serb, Vuçiq shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet e plota i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *