Pasi u arrês.tùa me urdhër të SPAK, kryem.inistri Rama shkarkon kryebashkiakun e Lushnjes…

admin 0

Pasi u arrês.tùa me urdhër të SPAK, kryem.inistri Rama shkarkon kryebashkiakun e Lushnjes…

Kryemi.nistri Edi Rama ka shkarkuar nga detyra kryebas.hkiakun e Lushnjes, Fatos Tushe, i cili u arr estua ditën e djeshme për korrupsion me tenderat.
Vendimi është marrë ditën e sotme në mbledhjen e Këshillit të Mini.strave dhe mban firmën e kryemi.nistrit.
Në vendimin e firmosur nga Rama thuhet se shkarkimi i kryebashkiakut Tushe nga detyra është bërë, për shkak të shkeljeve të rënda të kryera prej tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *