“Pasi u fejova mësova se vjehrri është ish-dashnori im, Ja çfarë me kishte bërë ai në shtrat”…!!

admin 0

“Pasi u fejova mësova se vjehrri është ish-dashnori im, Ja çfarë me kishte bërë ai në shtrat”…!!

Ja letra: Jam 30 vjece. Në jetën time i kam pasur tri dashuri. Dy të parët ikën si mos me pas qenë kurrë, kurse me të tretin jam fejuar vitin e kaluar, e që në verën e ardhshme shpresojmë se do të martohemi. Ditë më parë kuptova se vjehrri im i ardhshëm ishte njëri prej dashnorëve të mi! Ai e kishte ditur që nga fillimi për mua dhe ka ishte shumë kategorik që të mos fejohemi. Por, djali i tij, pra i fejuari im, as që e mori parasysh kundërshtimin e tij, shkruan Leta, nga Zyrihu i Zvicrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *