Pema Që “Hallakati” Shqiptarët: Askush Nuk Po Ia Di Emrin. Nuk Eshte Ashtu Siq Duket Ne Fillim !?

admin 0


Pema Që “Hallakati” Shqiptarët: Askush Nuk Po Ia Di Emrin. Nuk Eshte Ashtu Siq Duket Ne Fillim !?

Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.utori ka dashur të saktësojë llojin e frutës dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente.

Qytetarët kanë mendime të ndryshme.Disa shprehen se ajo është një kumbull e egër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumbri. Por ka edhe nga ata që sjellin emra se si quhet kjo pemë në vende të ndryshme të botës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *