PER TU HABITUR / Ish I Dërguari Special I Presidentit Trump Grenell Ne Zyren E Tij Mban Fotografine E Hashim Thacit

admin 0

PER TU HABITUR / Ish I Dërguari Special I Presidentit Trump Grenell Ne Zyren E Tij Mban Fotografine E Hashim Thacit

Ish i dërguari special i presidentit Trump për procesin e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë, Richard Grenell, ka shpërndarë një fotografi nga zyra e tij, ndërsa aty qëndron edhe një foto e tij gjatë takimit me ish-pre.sidentin, Hashim Thaçi.
Grenell ka shpërndarë një fotografi gjatë një interviste të tij për ‘FoxNews’, por ajo çfa.rë bie në sy është një foto që gjendet në zyrën e tij.
Ish-ambasadorit amerikan në Gjermani dhe i dërguari special i presidentit Trump për pro.cesin e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë, mban në zyre fotografinë gjatë takimit me ish-Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, shkru.an Gazeta Metro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *