Përplasje dhe debate mes demo.kratëve! Deda flet hapur dhe del me dekl.aratën e for.të: Në korrik ka zgjedhje. Ka njerëz brenda par.tisë që nuk flasin kundër Ramës…

admin 0

Përplasje dhe debate mes demo.kratëve! Deda flet hapur dhe del me dekl.aratën e for.të: Në korrik ka zgjedhje. Ka njerëz brenda par.tisë që nuk flasin kundër Ramës…

Përplasje dhe debate mes dem.okratëve! Deda flet hapur dhe del me dekla.ratën e for.të: Në korrik ka zgjedhje. Ka njerëz brenda partisë që nuk flasin kundër Ramës
Mund të cilësohet si një nga mbështetësit më aktiv të Pa.rtisë Demo.kratike, ku është edhe anëtar i Këshillit të saj Kombëtar. Julian Deda, ka folur për situatën aktuale dhe politike në vend, ku krye.sisht është ndalur tek debati i fortë që ka nisur brenda partisë për lidershipin e ardhshëm të PD-së.
Për Dedën, i ftuar në A2, këto polemika rrezikojnë të devijojnë vëm.endjen nga pro.blemi madhor. “Ideja është që të mos shfokus.ohemi nga masakra elektorale që është bërë. Detyra e PD dhe e kryetarit është të vërtetojë këtë, pra blerjen e vo.tës. Çdo gjë tjetër më duken si elementë për të hequr vëmendjen nga kjo histori”.

Nishani ka qenë zë kritik, por Deda nuk bën emra të përveçëm. “Të kërkosh nga PD ose të japësh sugjerime është e drejta e cilitdo, por unë them që ata që kanë ulur dy gishtat në ajër nuk mund t’i vejnë gishtin një personi. Ka shumë persona që nuk kanë dhënë asnjë kontribut. Dhe nuk po flas për njerëz jashtë partisë, por njerëz brenda saj që mund të kontribuonin në fushatë dhe t’i thoshin dy fjalë për Edi Ramën, përpara se të kritikonin Bashën. Në korrik ka zgjedhje, secili mund të futet në garë si kandidat për krye.tar”, thotë ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *