Përse I Krijoi Zoti Gjyshet? Mbani Lotët Nga Përgjigja E Këtij Djali Të Vogël

admin 0

Përse I Krijoi Zoti Gjyshet? Mbani Lotët Nga Përgjigja E Këtij Djali Të Vogël

Kur një djalë i ri u pyet se pse Zoti krijoi gjyshet, përgjigjja e tij ishte e pabesueshme. Ai tha?
“Epo… Zoti bëri që gjyshet të na duan dhe të kujdesen për ne, kjo është gjithçka që di. ”
Gjyshërit dhe nipërit kanë një marrëdhënie të jashtëzakonshme e bërë nga dashuria e pakushtëzuar Ekziston diçka e veçantë në lidhje me lidhjen tonë me gjyshërit dhe është pothuajse magjike.
Dashuria që ata na japin pa kushte është e paçmuar. Me ta, ju jeni në qendër të të gjithë vëmendjes, ndiheni të plotësuar dhe thjesht nuk mund të mos i doni shumë në këmbim.
Gjyshërit na frymëzojnë të jemi njerëz më të mirë. Kaq e dobishme është për fëmijët të kalojnë kohë me gjyshërit e tyre. Gjyshërit janë të çmuar dhe e bëjnë jetën më të mirë. Le të shijojmë tonat ndërsa ka ende kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *