Perse Zoti I Krijoi Gjyshet? Përgjigja Që Ka Dhënë Ky Djalë I Vogël Do T’u Ngroh Zemrën

admin 0

Perse Zoti I Krijoi Gjyshet? Përgjigja Që Ka Dhënë Ky Djalë I Vogël Do T’u Ngroh Zemrën

Gjyshet janë të jashtëzakonshme. Jo vetëm që ato na japin shumë dhurata, por zemrat e tyre janë të mbushura me dashuri për ne. Sido që të jetë, jeta nuk do të ishte e njëjtë pa gjyshet tona.Kur një djalë i ri u pyet se pse Zoti krijoi gjyshet, përgjigjja e tij ishte e pabesueshme. Ai tha?
“Epo… Zoti bëri që gjyshet të na duan dhe të kujdesen për ne, kjo është gjithçka që di. ”

Gjyshërit dhe nipërit kanë një marrëdhënie të jashtëzakonshme e bërë nga dashuria e pakushtëzuar Ekziston diçka e veçantë në lidhje me lidhjen tonë me gjyshërit dhe është pothuajse magjike.
Dashuria që ata na japin pa kushte është e paçmuar. Me ta, ju jeni në qendër të të gjithë vëmendjes, ndiheni të plotësuar dhe thjesht nuk mund të mos i doni shumë në këmbim.
Gjyshërit na frymëzojnë të jemi njerëz më të mirë. Kaq e dobishme është për fëmijët të kalojnë kohë me gjyshërit e tyre. Gjyshërit janë të çmuar dhe e bëjnë jetën më të mirë. Le të shijojmë tonat ndërsa ka ende kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *