Pipero: Te Izolohet Shqiperia Ata Pa Vak sina As Në Spital Mos Të Afrohen Sepse Gjendja A LAR MANTE

admin 0

Pipero: Te Izolohet Shqiperia Ata Pa Vak sina As Në Spital Mos Të Afrohen Sepse Gjendja A LAR MANTE

Pipero: Te Izo lohet Shqiperia Rritja e rasteve te reja duhet të shoqërohet me të tjera masa shtrënguese. Mjeku i njohur Pëllumb Pipero rekomandon mbylljen e të gjitha shkollave dhe lokaleve deri në fund të marsit.
Ndërsa në transportin publik, numri i udhëtarëve duhet të jetë i limituar sipas pr otokolleve të shëndetësisë. “Deri nga fundit i marsit masat duhet të ishin më të shtrënguara, orari i kafeneve më i shkurtuar, të mos shërbehet në tavolina, por “delivery”. Shkollat e arsimit 9-vjeçar dhe të mesëm të ishin mbyllur deri në fund të marsit. Edhe pse nuk është zgjidhje e problemit, është zgjedhje e detyruar për nga ritmet e pandemisë pasi nuk janë kështu vetëm në vendin tonë”, u shpreh Pëllumb Pipero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *