7 Vite Pa Sokol Olldashin Nëna E Tij Për Lot Të Gjithë Me Fjalët E Rrita Me Shumë Mund,

admin 0

7 Vite Pa Sokol Olldashin Nëna E Tij Për Lot Të Gjithë Me Fjalët E Rrita Me Shumë Mund,

Nëna e tij, Kozeta Mamaqi, shkruan kete mesazh per te.
“E dashur motër, hyri nëntori, muaji, që mori Kolin e ti po e kujton çdo ditë, sepse e deshe fort.
Unë e kujtoj në çdo dite të viteve e flas me të. Flas edhe me Ardin. Ky muaj është muaji, kur të dy vëllezërit u takuan para gjashtë viteve për herë të fundit. Ajo të rëndon në shpirt e atje ushtron trysni të paparë. Por, është e vërtetë ajo thënia tjetër, që ia dha njeriut dhe ai e duroi.
Unë jam edhe me dhimbjen brenda për ta kujtuar çdo ditë Kolin tim, që e rrita me shumë privime e sakrifica, por që ..,oh Zot
Faleminderit motër, që vijon ta duash si në të gjallë birin tim!, shkruan Kozeta Mamaqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *