PO DALIN FJALET E TE MADHIT KADRI VESELI – “Mbane mend Albini ka me u taku me Vuçiqin pa asnje kusht” (VIDEO)

admin 0

PO DALIN FJALET E TE MADHIT KADRI VESELI – “Mbane mend Albini ka me u taku me Vuçiqin pa asnje kusht” (VIDEO)

Ish-kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, në dhj,etor të vitit 2019 kishte paralajmëruar se Albin Kurti do të tako,het me Aleksander Vucic, pa asnjë kusht. Pra një gjë e tillë ka nd,odhur sot ku Kurti është ulur pa kush,te përballë Vucicit në Bruksel.Sot në Bruksel, nën leht,ësimin e Përfaqësuesit të lartë të BE’së për Politikë të Jashtme Joseph Borrell dhe të Emisar,it të BE’së për dialogun Miroslav Lajcak janë tak,uar kryeministri i Kosovës Albin Kurti dhe presi,denti i Serbisë, Aleksander Vucic. Ky takim u pë,rcoll me te nsion,e, por pa rezul,tate.Një gjë të tillë të ul,jes në tavolinë të Kurtit me Vucic, pa kushte e kishte par,ashikuar ish-kreu i PDK’së, Kadri Veseli, në Klan Kosova.
Ai kishte thënë se Albin Kurti ka pran,uar për t’u takuar pa asnjë kusht me Vucicin.“Nëse bëhet kryemi,nistër, Albin Kurti ka me u taku me Vucicin pa asnjë ku,sht. Ai keni dëgju ato deklaratat që thotë nuk tak,ohna me Vucicin pa kërkuar falje, unë po them se ai ka me u taku,ar pa asnjë kusht”, kishte thënë Veseli në dhjet,or të 2019, pak para se Kurti të zgji,dhej kryeministër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *