Po ndodh vërtetë: Departamentit Ame.rikan të Shtetit për kryem.nistrin Rama poston lajmin e parpritur, pozita e tij në pikëpyetje!….

admin 0

Po ndodh vërtetë: Departamentit Ame.rikan të Shtetit për kryem.nistrin Rama poston lajmin e parpritur, pozita e tij në pikëpyetje!….

Depart.amenti Am.erikan i Shtetit, ka njof.tuar se sek.retari amer.ikan Antony Blinken do të zhvillojë këtë të dielë takim me kryem.inistrin Edi Rama në Bruksel. Mësohet se takimi do të zhvillohet në orën 17:30.
Nuk dihet se ende se çfarë do të dis.kutohet, por kujtojmë se disa javë më parë me një mesazh në “twitter” Sekretari i Shtetit, Antony Blinken, shkruajti se Berisha dhe familja e tij janë shpa.llur zyr.tarisht të papërs.htatshëm për të hyrë në SH.BA dhe prandaj edhe ju nda.lohet hy.rja në vend.
Ky takim vjen dhe në një moment të rëndësishëm për vendin tonë, kur në muajin e ardhshëm pritet ven.dimi për hapjen e negoc.iatave të anëtarësimit në Bashkimin Europian. Mësohet se zoti Blinken ka kërkuar nga zoti Rama që njëherë e përgjithmon të vendos rend dhe stabilitet në vend ose përndryshe pozita e kryem.inistrit do të lëkundej.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *