Po të ziheshin kë do mbroje nënën apo gruan? E thotë hapur biznesmeni shqiptar: Të nënës sigurisht, gruaja shkon e vjen

admin 0

Po të ziheshin kë do mbroje nënën apo gruan? E thotë hapur biznesmeni shqiptar: Të nënës sigurisht, gruaja shkon e vjen

Po të ziheshin kë do mbroje nënën apo gruan? E thotë hapur biznesmeni shqiptar: Të nënës sigurisht, gruaja shkon e vjen
Në studion e emisionit “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, ishte i ftuar sipërmarrësi Arbër Çepani.Fle nëpër hotele”, Arbër Çepani e pranon hapur që ka një lidhje: Kam kontakte edhe me ish-të dashurat – Dosja ALAi tha se në një raport në çift, duhet të krijosh një formë balance në marrëdhënien mes bashkëshortes dhe nënës. Por shtoi se nëna është e pa zëvendësueshme e është gjithnjë aty për ty.
“Është një lloj lidhje ajo që ke me nënën që nuk e zhbën me asnjë lloj gjëje, varet edhe nga roli që ka nëna. Djali duhet të mundohet të mbajë një lloj balance, por vendin e nënës nuk e zëvendëson në asnjë lloj situate. Nëse me një grua dashurohesh dhe pas 3 vitesh mund të gjesh një grua tjetër, dashuria për nënën është gjithmonë aty”, u shpreh Arbri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *