Po tybe sbaj hajgare e kam trupin si peshk po ashtu e jetoj jeten ashtu si dua un dhe me kan dua un..!!!

admin 0

Po tybe sbaj hajgare e kam trupin si peshk po ashtu e jetoj jeten ashtu si dua un dhe me kan dua un..!!!

Jo tybe sbaj hajgare e vertet se jam lo dhur duke menduar se a bej g abim nese shf aqen ne ek ran ashtu si dua un dhe si do reagojn njerzit por vet me vete thash..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *