Policja E Kosovës Vazhdon Me Pozat Provokuese..

admin 0


Policja S*E*Ksi E Kosovës Vazhdon Me Pozat Provokuese

Ajo ka kohë që poston fotografi mjaft jos.hëse në llogarinë e saj Instagram.
Së fundmi, ajo ka publikuar një fotografi me një fustan të zi të shkurtër.
Për po.li.cen kosovare ka shkruar edhe revista britanike Express.co.uk. Aty thuhet se mijëra njerëz e kanë shpërndarë fotografinë e Linda Aliut e cila po e shijon punën e saj të ëndrrave si pol.ice.

Fotografia e Lindës me uniformën e policisë ka bërë që në rrjetet sociale t’i dërgohen asaj oferta nga sallone bukurie dhe parukerie që të merret si model bukurie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *