Politikani shqiptar habit fare: Për deputeten me të pasme të bukura, lë dhe gruan po nuk pranon ajo është e…

admin 0

Politikani shqiptar habit fare: Për deputeten me të pasme të bukura, lë dhe gruan po nuk pranon ajo është e…

Ai njihet si një ndër analistët që flet më pa ‘doreza’. Bëhet fjalë për ish-deputetin Milaim Zeka, i vili nuk i kursen batuat në çdo djalë të tij televizive.
Milaim Zeka e jep një lajm të mirë për Demarkacionin | Gazeta NewBorn
Teksa u pyet se cila deputete e tërheq fizikisht, politikani u shpreh se Dude Balja është një nga gratë më të edukuara dhe më të bukura në parlamentin e Kosovës.
“E kom thon bre për Dudën, e kisha lshu gruen, po ajo nuk pranon. Duda është nga njerëzit më të edukuar në parlamentin e Kosovës, shumë e edukume dhe e bukur.

Së fundmi Milaim Zeka është pyetur se me cilën artiste kosovare do të donte të kalonte një natë, ku nuk hezitoi të përgjigjej: “Me të thanë të drejtën, shumë më pëlqen, e kisha kalu jo një natë po një jave, është Yllka Gashi”, u përgjigj ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *