Popull I Dashur: A Jeni I Kënaqur Me Punën E Elvis Nacit? Votoni PO-JO

admin 0


Popull I Dashur: A Jeni I Kënaqur Me Punën E Elvis Nacit? klikoni votoni PO-JO

Nje sondazh online eshte hapur keto dite dhe po votohet per teologun e mirenjohur hoxhe Elvis Naci, aty eshte bere pytja se sa jane valle te kenaqur populli shqipetar nga puna e hoxhes se nderuar dhe se a i besojne punes se hoxhes per bamiresi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *