Prekëse / L Ftoi Shokët Për Ditëlindje Por Askush S’i Erdhi, Vogelushit Te P Ikelluar I Vjen S Urpriza Qe Ka Prekur Boten.

admin 0

Prekëse / L Ftoi Shokët Për Ditëlindje Por Askush S’i Erdhi, Vogelushit Te P Ikelluar I Vjen S Urpriza Qe Ka Prekur Boten.

Kjo është pamja e të birit që një nënë nga Arizona ka shp ërndarë në Fb. Në foto i vogli Teddy Mazzini, i cili kishte ftuar 32 shokë klase për drekë në një piceri, duket teksa i pret ata me padurim dhe tr ishtim që të vijnë.
Fotografia, e cila është dërguar nga nëna e vogëlushit tek një gazetar lokal, ka pasuar me një efekt s urprizues.
Teddy ka marrë më qindra e mijëra urime në FB nga njerëz të ndryshëm nga e gjithë bota, por si të mos mjaftonte kjo, skuadra e NBA, Phoenix Suns, ka ftuar të voglin që të festojë ditëlindjen me ta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *