Preshi Ne Uje Te Gazuar Vetëm Kjo Më Ndihmoi Të Ulja Sheqerin Në Gj Ak Dhe Kolesterolin

admin 0

Preshi Ne Uje Te Gazuar..!? Vetëm Kjo Më Ndihmoi Të Ulja Sheqerin Në Gj Ak Dhe Kolesterolin..!?

Përbërësit: 1 preshtë i hollë i vjetër, i freskët me rrënjë dhe 1.5-2 litra ujë të gazuar / mineral
Proceduranjë fletë presh merret dhe tundeet nga tokaa. Rrënja duhet të ruhet, e freskët dhe e padëmttuaar. Lani për një kohë të gjatë nën ujë të rrjedhshëm të ftohtë, derisa të lahet papasttërtiia më e vogël nga ajo.
Gjithashtu lani mirë gjethet dhe çdo kalim ku mund të mbahen papasttërtiitë . Vetëm majat e gjetheve, të cilat zakonisht thahen, priiten nga gjethet.
Nëse preshi është shumë i gjatë, priteni atë në dy ose tre pjesë për ta vendosur në një shishe 2 litra. Shishja gjithashtu duhet të lahet plotësisht paraprakisht.
Pastaj shishja mbushet me ujë të gazuar dhe mbyllet me kapak. Shkundni shishen dhe lëreni në të ftohtë për 24 orë. Në ndërkohë, shishja duhet të tundet 5-6 herë në mënyrë që uji të fermentooheet.

Do të ishte më mirë ta përgatisni këtë në mëngjes, në mënyrë që të filloni të pini mëngjesin tjetër. Nuk ka dozë të caktuar, ju mund të pini të gjithë lëngun në vend të ujit gjatë ditës.
Kjo dozë e vetme është e mjaftueshme për 24 orë. Një dozë e re përgatitet për ditën tjetër, dhe e gjithë terapia zgjat një muaj. Pas një muaji, bëni një pushim prej 7 ditësh, kontrolloni sheqerin në gj ak dhe nëse është e nevojshme, përsëritni edhe një herë. Preshët nuk hidhen, hahen si sallatë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *