Prezantuesja Shqiptare S’lë Gjë Pa Thënë Për Burrat Shqiptarë/ S’janë Burra, Janë Injorantë Dhe Fodulla Me Gratë Bëjnë…

admin 0

Prezantuesja Shqiptare S’lë Gjë Pa Thënë Për Burrat Shqiptarë/ S’janë Burra, Janë Injorantë Dhe Fodulla Me Gratë Bëjnë…

Një gjë të tillë ajo e prezantoi përmes një shkrimi të gjatë në Instagram, duke theksuar si tiparet më të këqija të burrit shqiptar: fodullëkun, injorancën e prepotencën.
Sipas moderatores, problematike është edhe mënyra se si këta burra trajtojnë gratë e jetës së tyre, duke nisur që nga nëna që i dha jetë dhe më vonë partnerja apo bashkëshortja.
“Po bëja një xhiro në rrjet, të shihja ça ndodh rreth e rrotull dhe gjithnjë e më shumë bindem që meshkujt shqiptarë (jo të gjithë mbase), por shumica janë fodulla, janë injorantë, janë ag resivë dhe prepotentë ndaj femrës.
Më e keqja është që këtë e shfaqin jo vetëm ndaj femrës në përgjithësi por edhe ndaj asaj që pëlqejnë, që e duan, që e kanë të dashur, grua apo më keq akoma dhe nënën e fëmijëve!

Përpiqen ta nënshtrojnë sepse i shqetëson vetëbesimi i tyre, dashuria për veten e saj dhe sidomos kur gjërat s’janë si i do ai, atëherë nxjerrin fytyrën më të keqe tyren duke të përçmuar. Femra nuk bëhet për vete me ofendime, nuk dashurohet me fodullëk. Por e qartë që shumica s’janë të aftë dashurojnë se s’i lë ego e të qenurit “burri”. S’di në fakt a e kanë të qartë kuptimin e fjalës BURRE? Uroj të mos e ngatërrojnë me atë të fjalës ZOT”, shkruan Einxhel në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *