Pro*vokon hoxhë Drilon Gashi: ” Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë muslimane”

admin 0

Pro*vokon hoxhë Drilon Gashi: ” Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë muslimane”

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, thotë se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë muslimane.
“Traditat arabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe, duke u frikësu që ne nuk i lëjmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kundërvajtja sek*suale”, ka deklaruar Gashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *