Pse Me Shkove Ne Lule Te Rinise Moj Bija Ime!Mos Kalo Pa Th3ne NGUSH3LLIME!

admin 0

Pasditen e kësaj të enjteje ne qytetin e Pejes gjatë kalimit me veturë nje cift u go\dit nga treni fuqishem ku vajza mbeti ne vend, kurse djaloshi po lu.fton me jet.en. Mijera qytetare dolen qe ta shohin rastin, ku shprehen ngushl.lime per vajzen me iniciale A.S nga Peja.
Nena e saj madje thot se cifti kan qene te fejuar dhe prisnin qe te vije vera per martese. Ata jan te sho.kuar per kete ngj.arje te rende qe u ka ndo.dhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *