Pse o Zot pse? Makina përfundoi mes dy kamionëve, pesë antarët e familjes dhanë shpirt në vend

admin 0

Pse o Zot pse? Makina përfundoi mes dy kamionëve, pesë antarët e familjes dhanë shpirt në vend

Pesë personat e një familje kanë hu mbur je tën pasi makina e tyre u sh typ mes dy kamionëve. Për pla sja e tme rrs hme në Santa Maria do Para, Brazili verior, pati një fund tr agj ik. Marcio Ramos de Souza, 45 vjeç dhe gruaja e tij Dina Charlen, 39 u vra në së bashku me dy fëmijët e tyre të vegjël.
Në makinë ndodhej dhe një adoleshente 14-vjeçare, mbesa e familjes Kethenen Wenil, gjithashtu vd iq në vendin e ngjarjes.

Aks identi trond itës ndodhi më 19 Prill dhe asgjë nuk mund të bëhej për të shpëtuar ndonjë nga pesë pasagjerët. Pamjet e filmuara tregojnë se makina e familjes ishte shtypur midis dy kamionëve.
Imazhet tregojnë automjetin prapa një kamioni në lëvizje të ngadaltë në autostradën BR-316 javën e kaluar. Një kamion i dytë, që thuhet se mbante çimento, afrohet me shpejtësi pas tyre, duke shtypur makinën. Pamjet shqetësuese tregojnë se makina u shndërrua në një top metali.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *