Pse o Zot? U zunë me fqinjin për një copë tokë, pas djalit shqiptar 15 vjeç jep shpirt dhe babai në spital

admin 0

Pse o Zot? U zunë me fqinjin për një copë tokë, pas djalit shqiptar 15 vjeç jep shpirt dhe babai në spital

Ka v de kur edhe babai i 15 vjeçarit që kishte m betur i vd ekur në ngjarjen t ragjike që ndodhi në Gradicë të Drenasit disa ditë më parë.
Lajmin ka konfirmuar Shefi i Intensivës, Shaqir Uka. “S’ka mundur t’i përballojë pla gët e marra nga a rma e zj ar rit. Ai ka ndërruar jetë në orën 16:30”.
Ngjarja e rën dë kishte ndodhur më 5 prill në fshatin Gradicë të Drenasit ku në vend kishte mbetur i v de kur 15 vjeçari A.M, derisa i p lago sur kishte mbetur babai i tij B.M. (që ndërroi jetë sot).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *