Publikohen pamjet ja se çfarë i bëjnë të brgosurit në qeli

admin 0

Publikohen pamjet ja se çfarë i bëjnë të brgosurit në qeli
Ngjarja ka ndodhur në burg sot në mëngjes,ku 29-vjeçari është dërguar aty pasi gjykata e la në burg pa afat deri në përfundim të hetimeve.
Të bu rgos urit e kanë dh unuar psikologjikisht dhe fizik isht, duke e s ulm uar për v rasjen e 18-vjeçares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *